Home Page

Organisatie
Diensten
Producten
Postorder
Occasion
Aanbiedingen
Video Montage Platform
Digitaal Montage Platform
Support
Nieuws
Zoeken

Stuur E-Mail


10-07-12

 

 

 

De Desktop Video wereld is volop in beweging, waardoor dagelijks belangrijke zaken wijzigen. Via dit bulletin  willen wij u op de hoogte houden van diverse belangrijke nieuwtjes. In het DESKTOPVIDEONIEUWS, zal wat dieper worden in gegaan op diverse wijzigingen in de desktop video wereld.

Wilt u het Desktopvideonieuws ook ontvangen per Post.nl, stuur dan uw adresgegevens naar ons toe. Klik op e-mail en verstuur uw adresgegevens.

Bovenaan deze pagina staat de laatste verwerkingsdatum gemeld. Het ligt in de bedoeling om een artikel niet langer dan een maand te laten staan.

Telefonisch kan u ons bereiken van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer ++31(0)15-2562020.

 

 

 • AIST MovieDV 7.0

Het duitse bedrijf AIST Gmbh heeft een nieuwe opvolger van Movie DV gelanceerd. Movie DV 7 heeft naast de bekende functionaliteit ook diverse extra functie's Info3.gif (1660 bytes)

 

 • Mini DV tape re-winder in back-order 

 

Het vooruit en achteruit spoelen van videobanden belast zowel de tape als het loopwerk van uw camera en maakt de kans op schade aan de kostbare drum aanzienlijk groter.

Verreweg de meeste schadegevallen aan tapes met uw kostbare opname en videocamera's worden veroorzaakt door het spoelen van videobanden in de camera.

De DVTR-9109 is momenteel de enige bestaande oplossing om miniDV tapes snel vooruit en terug te kunnen spoelen....>lees verder.

Info3.gif (1660 bytes)
 • Path Plot Animator 2 .... ga je eigen weg newani.gif (26402 bytes)

 

KMR Video heeft een nieuw stuk gereedschap ontwikkelt om u w video of dvd productie nog verder te verbeteren. Het programma luistert naar de naam Path Plot Animator.Path Plot is een simpel en gemakkelijk stuk gereedschap om geanimeerde videobestanden (in avi ) te maken van routes, volgens een zelf aan te geven pad. Zo kan u uw reisverslag met behulp van de aanwezige kaarten of eigen digitale beelden kan tonen aan uw publiek.

Pathplot kan uw Gratis testen. Klik op meer informatie

Info3.gif (1660 bytes)
 • Tweehonderd  DVD's op één schijfje newani.gif (26402 bytes)

Een paar jaar geleden was de 4,7 GB grote capaciteit van een DVD nog indrukwekkend. Inmiddels is dat behoorlijk veranderd.Na de zogenaamde Blu-ray schijfjes, is de Holographic Versatile Disc oftewel HVD aangekondigd. Deze heeft een opslagruimte van één Terrabyte, 1000GB, gelijk aan 200 standaard DVD's, zo leert een eenvoudig rekensommetje. Een consortium van 6 bedrijven gaat deze nieuwe massa opslagschijf promoten. De HVD schijven kunnen 40x sneller dan een DVD worden gelezen. De HVD alliance is van plan om eerst lagere capaciteit HVD te produceren van 100 en 200 Gigabyte. De 200 GB kan worden herbeschreven. De kleine kunnen alleen worden geschreven.

 
 • 53 geluidseffecten         GRATIS !!!!!!!!

In samenwerking met soundogs.com en microsoft zijn 53 speciale geluidseffecten om uw video of multi-media presentatie luister bij te zetten, gratis beschikbaar gesteld. Deze geluidseffecten kan u nu direct dowloaden door op de informatie knop te klikken. U ziet het, niet alleen de zon gaat voor niets op ! Info3.gif (1660 bytes)
 • Electronic-design Windows Xp driver

De laatste WDM driver voor analoge video voor de electronic-design AV-easy, Toaster, DV toaster en AV card etc. Is geschikt voor Windows 98 SE en hoger . Het systeem moet minimaal 256 MB RAM geheugen hebben en biedt de gebruiker de mogelijkheid om optimaal in XP te werken zonder begrensde opnametijd extranieuws
 • Adorage Magic PC volume 9 is leverbaar

Prodad kondigt nieuwe versie Adorage aan. Volume 8 zal wederom een uitbreiding zijn op de reeds bestaande volumes. Volume 8 is leverbaar voor € 45,00 . extranieuws
 • Nieuwe patch 6768 voor MovieX producten

AIST heeft voor de gehele Movie X familie een nieuwe patch ontwikkeld waardoor het videobewerken nog verder wordt verbeterd. De patch is te downloaden via de supportsite. (alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers)

Niet geregistreerde gebruikers, klik hier

extranieuws
 
 • Adorage Magic  patch voor Adobe Premiere 6

In sommige gevallen trilt de overgang gemaakt in Adorage Magic PC in Adobe Premiere 6.x. Door deze vernieuwde patch te downladen en te installeren is het probleem verholpen. Klik op de info knop om het downloaden te starten. downlaod patch
 • Keyboard voor Adobe premiere

Om het werken met Adobe première te vergemakkelijken en een muisarm te vermijden is nu een speciaal keyboard ontwikkeld. Info3.gif (1660 bytes)
 • DV inschakeling voor Canon camera's uitgebreid

Nu nog meer typen Canon camera's kunnen worden vrij geschakeld om als Dv videorecorder te dienen. U bespaart  de aanschaf van en dv videorecorder en kan optimaal gebruik maken van de digitale mogelijkheden Info3.gif (1660 bytes)
 • Nieuwe DV Codec beschikbaar  

De nieuwe Turbo codec voor Dv montage is nu ook los beschikbaar en stelt gebruikers van diverse IEEE 1394 kaarten zoals de Studio Dv (plus ) Dynalink, Pyro etc in staat om ................ Info3.gif (1660 bytes)
 • DV inschakeling voor JVC camera's uitgebreid

Na Sony (lremote) Panasonic en Canon (panaDVin)is het nu ook mogelijk om JVC en Thomson digitale camera's digitaal te laten opnemen. De nieuwe volgende typen kunnen. worden ingeschakeld............... Info3.gif (1660 bytes)